Prijatelj festivala hotel IN

31. Maj 2017.

Kažite nam nešto više o IN hotelu?

IN hotel je prvi put otvorio vrata 2006. godine. Nalazi se u samom poslovnom centru Novog Beograda. Poseduje 187 modernih soba, raspoređenih na sedam spratova. Lokacija IN hotela je sama po sebi velika prednost, u poslovnom delu Novog Beograda, preko puta „Kombank Arene“ i Sava Centra, a neposredno uz autoput kojim se za 12 minuta stiže do aerodroma „Nikola Tesla“, gostima obezbeđuje laku i efikasnu komunikaciju tokom njihovog boravka u Beogradu.

IN hotel se izdvaja po načinu pristupa klijentima, ali i maksimalnoj personalizaciji usluge. Savremeni kompleks od 10.000 kvadratnih metara nudi besprekornu uslugu i prijatan ambijent, kako za rad tako i za odmor i relaksaciju. Jedinstvena krovna terasa, smeštena na poslednjem, osmom spratu Hotela, na kojoj se organizuju razne svečanosti i kokteli, pruža i neponovljiv pogled na panoramu grada.

U ime hotela govori 10 godina postojanja, odlične povratne informacije klijenata i veliki broj stalnih gostiju, koji iznova dolaze i upućuju u IN hotel svoje porodice, prijatelje i poslovne saradnike.

U kojoj meri IN Hotel učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima?

Od prvog dana postojanja IN hotela, reč „humanost“ se kod nas piše velikim slovima. Među zaposlenima je veliki broj onih koji su redovni dobrovoljni davaoci krvi, pomažemo Zavodu za nezbrinutu decu, Specijalnoj bolnici „Laza Lazarević“, Sigurnoj kući u Beogradu, Srednjoj turističkoj školi, Gerontološkom centru Beograda. Nedavno su zaposleni IN hotela na "Dobrotvornom bazaru Ambasade Malezije" podržali akciju prikupljanja pomoći za udruženje "Podrži život", koje pod vođstvom poznatog glumca Sergeja Trifunovića pomaže da se teško oboleloj deci obezbedi odgovarajuće lečenje.

Vi ste dali značajnu podršku Beogradskom internacionalnom filmskom festivalu osoba sa invaliditetom? Koji su razlozi?

Menadžment Hotela je prepoznao značaj ovog Festivala internacionolanog karaktera. IN hotel poseduje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Godinama unazad organizovani su skupovi na kojima se raspravljalo o temama sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom i sa svoje strane se uvek maksimalno trudimo da im izađemo u susret i boravak u Hotelu učinimo ugodnim.

Kakvo je Vaše mišljenje o BOSIFEST-u?

BOSIFEST kao jedini festival te vrste u jugoistočnoj Evropi ima neprocenjivi značaj u podizanju svesti građana o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, i ukazuje na stvaralački rad i mogućnosti učesnika festivala. Najznačajnija uloga Festivala svakako je podsticaj donošenju mera za integrisanje osoba sa invaliditetom u društvo.

Kakvi su planovi vezani za budućnost kada je IN hotel u pitanju? Koliki će biti udeo društveno odgovornih aktivnosti u budućnosti?

U skladu sa visokoiskazanim profesionalizmom, IN hotel ne napušta koncept učestvovanja u humanitarnim akcijama. Nastavićemo da podržavamo manifestacije humanitarnog karaktera u želji da pomognemo onima kojima je pomoć u datom trenutku najpotrebnija. To je tradicija kojoj je ceo kolektiv IN hotela posvećen.

Za kraj, kakva je Vaša poruka našim sugrađanima i sunarodnicima kada su u pitanju problemi osoba sa invaliditetom?

Poruka je jasna i jednostavna. Ne smemo skretati pogled pred problemima koji svakodnevno prate naše sunarodnike sa invaliditetom. Potrebno je preći sa reči na dela. Svaka društveno odgovorna kompanija se mora uključiti u okviru svojih mogućnosti u rešavanje ovog problema. Osobama sa invaliditetom je iznad svega potrebno pružiti priliku da svojom kreativnošću i potencijalom daju vredan doprinos društvu.

 

Olja Milosavljević Zuvić, Sales Manager Corporate Clients

A- A+

POZIV VOLONTERIMA