Volonteri 2017

30. Maj 2017.

Aleksandra Radović – student Filološkog fakulteta

Divna organizacija i ljudi, drago mi je da sam imala priliku da budem deo jedne ovakve manifestacije.

Ana Radulović- student Filozofskog fakulteta

Volontiranjem na BOSIFEST-u, stekla sam drugačiji pogled na pitanja invaliditeta u našem društvu. Saradnja sa organizatorima festivala motivisala me je da, i nakon ovog događaja, nastavim da aktivno podstičem humanost i razumevanje u svojoj okolini.

Dragana Singurilović- student Filološkog fakulteta

Volontiranje na BOSIFESTU mi pomaže da upotrebim sva svoja znanja i veštine, kako bih doprinela dobroj organizaciji festivala, i naučila nešto novo, što ću moći da upotrebim u daljem radu.

Dušica Garović - student fakulteta Bezbednosti

Volontiranje na Bosifestu mi je donelo zanimljivo i poucno iskustvo. Kroz rad aktera ovog festivala, shvatila sam da su ljudske mogucnosti neogranicene i da je najveca prepreka u glavi. Svi oni salju jasnu poruku a to je da kada nesto dovoljno jako zelis, ostvarice se. Volja je najveci i nepobedivi pokretac!

Ivana Popović - student Geografskog fakulteta

Volontiranje mi je donelo nova poznanstva i prijateljstva, a upornost organizatora mi je dala volju i energiju da dam svoj maksimum u radu. Dosadašnje iskustvo sa ljudima koji organizuju ovaj festival premašuje moja očekivanja. Zelim da učestvujem u svim fazama festivala i iskreno se nadam druženju i nakon što se ova filmska priča završi.

Katarina Cerna - srednja Zubotehnička škola

Veoma mi se dopada nacim na koji saradjujemo, svidja mi se odnos volontera i sto imamo priliku da budemo upuceni u sva desvanja i eve programe koje nudi Bosifest.

Marina Janković - student Filološkog fakulteta

Nisam nikada volontirala na filmskom festivalu pa sam zelela to da uradim na bosifestu jer mi se dopada i strana festivala koja siri svest o invaliditetu. Deo sam divnog tima i upoznala sam mnogo novih ljudi.

Maja Mijatović - student fakulteta Bezbednosti

Ljudska prava su izbori koje svakog dana pravimo kao ljudska bića. Ona su odgovornost koju svi delimo, da poštujemo jedni druge, da pomažemo jedni drugima i da štitimo one kojima je zaštita potrebna. Želela sam promene, i evo me, sada sam volonter na ovom jedinstvenom festivalu čiji filmovi će vas naterati da stavite prst na čelo i razmislite da li je ovo društvo jednako pogodno za sve.

Jovana Joković - student Filozofskog fakulteta

Zadovoljstvo je bilo učestvovati u projektu koji, putem jednog artističkog izraza, pokušava da sruši predrasude o osobama sa invaliditetom, da pokaže život iz njihove perspektive, i da podstakne prihvatanje različitosti. Na taj način sam i sama stekla bolji uvid o socijalnim dešavanjima oko sebe, i usput sklopila nova poznanstva, radeći sa zanimljivim ljudima u jednoj prijatnoj i dinamičnoj atmosferi.

Jelena Radonjić

Volontiranje na Bosifestu je jedno neverovatno iskustvo gde sam videla kako teče organizacija celog festivala, od početka do kraja, i učestvovala sam u njoj. Drago mi je što sam imala tu priliku da upoznam nove ljude, odgledam dosta novih filmova i budem deo osmog Bosifesta!

Marija Zeljković - student Geografskog fakulteta

Zadovoljstvo mi je bilo da budem deo tima koji organizuje BOSIFEST. Uživala sam i zabavljala se dajući svoj doprinos ovoj manifestaciji. Uvek je lep osećaj kada se radi nešto korisno.

Jovana Janković - student Filološkog fakulteta

Biti deo nekog ovakvog projekta donosi veliko iskustvo. Ne postoji nijedan drugi osećaj osim osećaja zadovoljstva znajući da ste makar malo doprineli organizaciji čitavog događaja.

  

 

A- A+

POZIV VOLONTERIMA